Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
reteta o am de la tv
Se pune laptele intr-o craticioara si se incalzeste. Se adauga faina putin cate putin amestecand sa nu faca cocoloase, totul pe flacara mica. Dupa ce am adaugat toata faina o dam de pe foc si punem zaharul si plicul de vanilie. Se pune totul intr-un bol si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adaugam oul si apoi punem compozitia intr-un vas si lasam sa se raceasca foarte bine.
Racita, crema e solida, dar poate fi modelata in bilutze sau taiata romburi.
Eu le-am facut bilute caci nu am avut rabdare sa se intareasca cit trebuie :). Dam bilutele prin ou batut apoi prin pesmet si le prajim in ulei. Le scoatem si le pudram cu zahar pudra.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult